#ikbenopen campagne

Iedereen wordt geboren met een fysieke en mentale gezondheid. Is het niet ‘gek’ dat we tijdens onze jeugd leren over het belang om te investeren in onze fysieke gezondheid, maar dat we weinig aandacht besteden aan onze mentale gezondheid?

Openheid over je mentale gezondheid draagt bij aan het verminderen van zowel psychische als fysieke klachten. Maar openheid is niet vanzelfsprekend.

Daarom organiseert Ikbenopen een campagne om meer het gesprek over je mentale gezondheid aan te gaan.

Door het gesprek aan te gaan over mentale gezondheid hopen wij dat er meer begrip komt en kan worden uitgesproken wat er nodig is om wel openheid te creëren.

 

Op maandag 5 oktober vragen wij iedereen om deel te nemen aan de #ikbenOpen campagne door het delen van een imperfecte cirkel op social media. Vergeet daarbij natuurlijk niet gebruik te maken van de hashtag #ikbenopen.

De boodschap die we samen die dag delen is het mentaal gezonder maken van Nederland door openheid over psychische klachten te normaliseren.

Gun jezelf meer tijd en zelfzorg door op zaterdag 10 oktober (World Mental Health Day) één heel uur te investeren in je mentale gezondheid.

Thrive Amsterdam Mentaal Gezond is partner van Ikbenopen.

Kijk voor meer informatie op de website.

Update


Waar kan je terecht voor (gratis) hulp en coaching in Coronatijd? Naar overzicht