kom in actie

Thrive Amsterdam Mentaal Gezond is een startende beweging. Veel organisaties en groepen sluiten zich aan. We nodigen ieder van harte uit ook in beweging te komen voor een mentaal gezonde stad!

Yve Baya: ‘We moeten veel meer voelen met ons hart. Want in ons hart, daar zit kracht!’

Lees meer

Wil je in actie komen voor mentale gezondheid in Coronatijd? Kijk op het overzicht met initiatieven waarbij je aan kunt sluiten.
Of neem contact met ons op!

Join the club!

Word lid van Club Thrive; een netwerk waarin ervaringsdeskundigen, inwoners van Amsterdam, professionals, beleidsmakers, onderzoekers, managers, professoren en studenten actief zijn.
Ieder brengt daarin professionele kennis én levenservaring mee. Zo versterk je je netwerk en kennis en draag je mede bij aan het vorm- en inhoud geven aan de beweging.
Vanaf 2020 zijn er maandelijks boeiende en inspirerende meetings in het Heavy Mental Café.

 

Kom naar de bijeenkomsten

Ben je geïnteresseerd in één van de bijeenkomsten met en voor de groepen jongeren, wijkgenoten en werkgevers?

 

Laat je inspireren door gesprekken en ideeën van jongeren: download het verslag van de Open Pizza bijeenkomst met jongeren

 

Laat je inspireren door gesprekken en ideeën van bewoners uit Amsterdam Zuidoost: download het verslag van de Buurttafel Mentale Gezondheid

 

Wil je mee organiseren, een bijdrage leveren, naar de bijeenkomst komen, een werkbezoek organiseren? Laat het ons weten!

 

Wat kan je nu zelf al doen? Kijk hier

Word Ambassadeur

Raakt het onderwerp mentale gezondheid je en wil je er in jouw netwerk, platform of organisatie meer over vertellen?

 

Meld je initiatief of idee

Heb je zelf een initiatief of idee? Ben jij bijvoorbeeld op je werk al bezig met mentale gezondheid? Heb je een goed voorbeeld? Wil je onderzoek opzetten?

 

We maken graag kennis. Neem voor meer informatie contact op met het organisatieteam

 

Update


Vlogger Annemiek  over haar thuisleven in Coronatijd