*/ ?>

Flower of People

De lockdown maakt het ons moeilijker om contact met elkaar te hebben. Maar praten over je mentale gezondheid is juist in deze dagen belangrijk. Deel je gevoelens. Juist het idee dat je niet de enige  bent en dat je het er gewoon over kan hebben, dát kan al helpen om lekkerder in je vel te zitten.

Het kunstwerk Flower of People wil dit zeggen. Connect. Share. Thrive. To thrive betekent: opbloeien.

 

We willen dat iedereen in de stad kan opbloeien en floreren.

 

Wat kan jij doen om mentaal gezond te blijven? Hier vind je tips & tricks. Van hulplijn tot zelfhulp, er is in Amsterdam van alles (gratis) beschikbaar.

 

 

Het kunstwerk ‘Flower of People’ wordt je aangeboden door Thrive Amsterdam Mentaal Gezond, Amsterdam Light Festival en Stadsdeel Zuidoost. Tot 14 februari is het dagelijkst tussen 5.00-8.00 en 17.30-23.00 uur te zien.

 

Thrive Amsterdam Mentaal Gezond is een startende sociale beweging en wil dat mentale gezondheid een vanzelfsprekende plaats heeft in harten en hoofden van Amsterdammers, organisaties en beleidsmakers. Thrive verbindt organisaties en Amsterdammers, kennis en organisaties.

 

Amsterdam Light Festival

Naast het jaarlijks terugkerende festival, zet de organisatie zich het gehele jaar actief in voor het verspreiden van verlichting. In samenwerking met kunstenaars, partners en verschillende betrokkenen uit de stad worden bijzondere projecten gerealiseerd, met als doel mensen te verbinden en te verrijken.