*/ ?>

Tiener praatgroep

Onder het genot van een hapje en een drankje gaan de jongeren met elkaar in gesprek. De praatsessie cyclus duurt 12 maanden. De jongeren komen 1 maal per week op de zaterdag bij elkaar en de sessie duurt twee uur. Gedurende de sessies is er een volwassen ervaringsdeskundige als begeleider aanwezig. De jongeren hebben een eigen inbreng met betrekking tot de invulling van de thema’s per keer. In overleg schuift er een professional aan. Inmiddels is de tienerpraatgroep verder ontwikkeld dat het door de tieners zelf wordt georganiseerd en gecoördineerd.

 

De groep varieert elke week van 16 a 20 tieners dat wisselt elke week door verschillende tieners. Dit is een mix van jongens en meisjes in de leeftijd van 16 tot 20 jaar. De onderwerpen die besproken worden zijn onderwerpen die de tieners zelf in de “Bak” hebben geplaats dit wordt anoniem gedaan. Zij plaatsen het anoniem omdat zij het vaak nog moeilijk vinden om er zelf over te beginnen of in de groep te gooien.

 

Buiten de praatgroep ontmoeten de tieners elkaar en ondernemen zij zelf activiteiten en geven zij elkaar advies op gebied van school, relaties en ondernemen. Wanneer de tieners behoefte hebben om meer informatie over een bepaalde onderwerp, schakelen wij een professional in op dat vakgebied. Dit wordt ook door de tieners zelf geregeld. Zoals Jellinek, GGD, Markant, Wijkagent, Psychotherapeut of Buurtgezinnen.

 

Lijkt het je leuk om deel te nemen dan kun je je aanmelden: minamisc4@gmail.com  of 06-83228353

Date

27 May 2023
Expired!

Time

16:00 - 17:00

Location

Mi na Mi
Bijlmerplein 145

Organizer

Mi na Mi / Sieglien
Phone
06-83228353
Email
minamisc4@gmail.com 
Website
https://www.minami.amsterdam/

Comments are closed.