*/ ?>

The bluest monday: art therapy walk

De derde maandag van januari staat bekend als Blue Monday. De dag waarop we ons elk jaar het meest ongelukkig voelen. Maandag 17 januari 2022 wordt misschien wel The Bluest Monday ever. De maatschappij met al haar crises drukt zwaarder op ons gemoed dan ooit…

 

Zeker 45% van de Amsterdammers voelt zich niet ok. Mentaal gezond zijn, is dus helemaal niet vanzelfsprekend. Toch praten we nauwelijks over onze psychische klachten, terwijl er open over zijn, het probleem vaak lichter maakt.

 

Dus laten we eens praten. Van 17 t/m 23 januari organiseert The Bluest Monday een gratis art-therapy-walk door De Hallen in Amsterdam. Een bijzondere tentoonstelling over de helende kracht van kunst. Een mooi moment voor reflectie en een gesprek. Loop je mee?

 

Met werk van Jan Hoek, Sanna Marthe, Irina Birger, Ingrid Greijn en Bob Ho-Ho.

 

De openlucht tentoonstelling is de hele dag te zien. Je kan gratis binnen lopen in de overdekte passage van De Hallen. Er is geen entree en je hoeft geen QR code te laten zien. Wel vragen we je rekening te houden met de overheidsmaatregelen zoals die gelden voor de openbare ruimte. Je kunt op eigen gelegenheid deze open lucht tentoonstelling bekijken.

Date

17 - 23 Jan 2022
Expired!

Time

08:00 - 18:00

More Info

Read More

Location

De Hallen
Hannie Dankbaarheidspassage, Amsterdam
Website
https://dehallen-amsterdam.nl/
REGISTER

Comments are closed.