*/ ?>

Open Pizza Session

De Open Pizza Session is een bijzondere meeting waarin jongeren en jongerenwerkers met elkaar in gesprek gaan over de psychische gezondheid van Amsterdamse jongeren van 16-25 jaar.

Amsterdam is één van de drukste steden van Europa. Wonen, leven en leren, studeren en werken in deze wereldstad bomvol ambitie is leuk, boeiend en inspirerend. Maar ook is het hier druk én is er druk: om te presteren; om er goed uit te zien, fijn te wonen, financieel rond te komen, het leuk te hebben, veel dingen te doen…
Om fysiek fit te zijn, doen we van alles. Sporten, gezond eten, bewegen. Maar wat doen we eigenlijk om psychisch fit te blijven? Hoe kan je daar zelf aan werken en wat kun je voor elkaar betekenen? Wat heb je nodig als je te maken krijgt met ups en downs? Mag je hier ook een keertje ongelukkig zijn?

 

Het doel van de Open Pizza Session?

Weten welke thema’s belangrijk zijn voor de psychische gezondheid van Amsterdamse jongeren én wat er nodig is om daar wat aan te doen. Als Amsterdam een pizza is die je zelf belegt: hoe ziet een mentaal gezonde en veerkrachtige stad er dan uit?
Praat mee, deel je gedachten en ervaringen tijdens deze eerste Open Pizza Session, waarbij ook wethouder Simone Kukenheim aanwezig zal zijn.

 

Programma

Het programma is gevarieerd en interactief. Je ontvangt het na je aanmelding. Wij zorgen voor avondeten. Naast lekkere pizza’s zijn er ook allerlei gezonde salades.

 

Voor wie en aanmelden

Leef, studeer, werk je in Amsterdam? En wil je graag meepraten? Meld je dan snel aan. Ook is er plaats voor  professionals die dagelijks met jongeren werken.

 

Stuur je aanmelding uiterlijk 14 oktober
Vermeld in het mailbericht je naam en eventueel je functie en organisatie.
Doe het snel want het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is groot.

.

 

Date

16 Oct 2019
Expired!

Time

17:30 - 21:00

Location

Voormalig Stadstimmertuin 4-8

Comments are closed.