*/ ?>

Opening nieuwe locatie van de Windroos

De Windroos is een herstelproject voor jongeren met psychische/psychiatrische problematiek. Dit herstelproject bestaat uit persoonlijke begeleiding, studie- en loopbaan begeleiding en onderwijs. Zij dienen allen als doel de jongere te helpen met re-integreren in de samenleving.

 

Heb jij een psychische kwetsbaarheid en wil je studeren om te werken aan je toekomst?

De Windroos biedt (jong) volwassenen een combinatie van zorg en onderwijs. Je krijgt begeleiding die aansluit op jouw persoonlijke doelen.

Als je dat wilt worden je ouders, behandelaren of docenten hierbij betrokken. Ook kun je op onze locaties studeren samen met lotgenoten. Het motto van de Windroos is: onderwijs als middel tot herstel.

 

Bij de Windroos bloeide ik op. Het was er fijn, omdat de begeleiders ontzettend lief en geduldig zijn. Er is geen druk om te presteren. Het is veilig en je wordt niet veroordeeld om wie je bent. Er heerst een soort familiegevoel, iedereen hoort erbij. En als je alleen in een hoekje wilt zitten, als je een keer een mindere dag hebt, is het ook goed. De begeleiders van de Windroos zien het ook direct als je een slechte dag hebt. Daarbij zijn de studiebegeleiders van alle markten thuis, wat heel handig is.’

 

Je bent van harte welkom op de opening van de nieuwe locatie. De Windroos is van Amstelveen naar Amsterdam verhuisd.

Date

25 May 2023
Expired!

Time

14:00 - 17:00

Location

De Windroos
Zekeringstraat 23a-01

Organizer

De Windroos
Website
https://www.dewindroos.com/

Comments are closed.