*/ ?>

Mental Health Café

Nu de samenleving weer ‘open’ is, kunnen studenten ook weer proeven van het échte studentenleven. Maar hoe ga je om met ‘het nieuwe normaal’? En hoe ga je om met studiedruk, stress en concentratieproblemen? Praten over je mentale struggles helpt, en daarom organiseren Thrive Amsterdam Mentaal Gezond en Amsterdamse Kamer van Verenigingen vrijdag 24 juni (15.00 – 17.30) een Mental Health Café.

 

Tijdens de bijeenkomst komen studenten én professionals aan het woord. Studenten inspireren elkaar met persoonlijke verhalen hoe je lekker in je vel kan zitten en veerkrachtig kan zijn. Ook hoor je van professionals wat nou echt werkt om mentaal gezond te zijn en te blijven.

 

Meld je hier aan!

 

24 juni 2022
15:00 – 17:30
Unitas S.A. – Oudezijds kolk 55

 

Videoportretten
Voor deze bijeenkomst zijn een aantal videoportretten gemaakt die we zullen verspreiden op onze socials en die van de bij AKvV aangesloten studentenverenigingen. Met de video’s willen Thrive en AKvV mentale gezondheid beter bespreekbaar maken onder studenten.

 

 

AKvV
De Amsterdamse Kamer van Verenigingen (AKvV) is een koepelorgaan voor 24 studentenverenigingen in Amsterdam. Indirect vertegenwoordigt de AKvV zo’n 10.000 studenten.

Date

24 Jun 2022
Expired!

Time

15:00 - 17:30

Comments are closed.