*/ ?>

Mental Health Art Tour – Stadsdeel Zuid

De Mental Health Art Tour presenteert tien indrukwekkende levensverhalen van bekende persoonlijkheden, waaronder Isa Hoes, Dylan Haegens, Thomas Dekker en Jörgen Raymann. Bezoekers krijgen de kans om bij elk kunstwerk het persoonlijke verhaal van de betreffende persoon te beluisteren. Door hun verhalen te delen, hopen zij anderen te inspireren om open te zijn over hun geestelijke gezondheid en het gesprek daarover aan te moedigen.

 

Deel jouw Mental Health Art Tips!

Het Mental Health Art Tips -boek is een onderdeel van de Mental Health Art Tour. Heb jij een tip voor andere Amsterdammers om mentaal gezond te blijven? Schrijf ‘m op voor het Mental Health Art Tips-boek.

 

De tips worden gebundeld in een boek, die in alle vestgingen van de OBA zal liggen. Het wordt een mooi naslagwerk voor én door Amsterdammers om te werken aan het versterken van hun veerkracht en mentale gezondheid. Hoe leuk is het als jouw tip iemand verder kan helpen!

 

Download het formulier hier en mail jouw antwoord naar ThriveAmsterdam@ggd.amsterdam.nl. Dan zorgen wij ervoor dat jouw tip in het boek komt! Sluiting is 24 april 2024.

Date

02 Apr 2024 - 12 May 2024
Ongoing...

Time

08:00 - 18:00

Location

OBA Cullinanplein
OBA Cullinanplein

Comments are closed.