*/ ?>

Open over Depressiviteit bij HvA

17 januari opent op de Hogeschool van Amsterdam de tentoonstelling OPEN over depressiviteit bij FLOOR. Deze aangrijpende serie fotoportretten geeft mentale kwetsbaarheid van jonge mensen een gezicht. Fotografe Linelle Deunk reisde samen met Mirjam Bekker-Stoop (directeur van stichting Open Mind) door Nederland om een diverse groep jongeren te portretteren en hun verhaal vast te leggen. In deze bijzondere reis vertelden gevoelige, maar vooral verrassend sterke jonge mensen over hoe zij hun depressie ervaren en wat hun omgeving hierin kan betekenen. De dertig portretten en verhalen die daaruit voortkwamen zijn van 17 januari tot en met 24 februari te bezichtigen bij FLOOR.

 

Op 17 januari wordt de tentoonstelling digitaal geopend door Jopie Nooren (voorzitter van het College van Bestuur van de HvA). Daarnaast vertellen Mirjam Bekker-Stoop en Linelle Deunk over de aanleiding en het maakproces van dit project. Als afsluiting draagt Sacha Verheij – als een van de geportretteerden – live een aantal eigen gedichten voor.

 

Via de website van de Hogeschool van Amsterdam kan je je aanmelden om de digitale opening bij te wonen. De binnententoonstelling is toegankelijk voor studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

 

Date

17 Jan 2022 - 24 Feb 2022
Expired!

Time

All Day

More Info

Read More
REGISTER

Comments are closed.