*/ ?>

Welkom bij het eerste Heavy Mental Café

In verband met de Corona maatregelen verschuiven we dit Café naar een andere datum.

 

Het eerste Heavy Mental Café!
Kom ook en laat je inspireren door Philippe Delespaul en vele anderen! Er is entertainment, een bijzonder Amsterdams initiatief komt aan het woord én we gaan in gesprek over het Plan ‘Mentale gezondheid raakt ons allemaal.’

Waar en hoe laat?

De Pitskeuken, IJsbaanpad 9-11, Amsterdam

15.00 – 15.30 Inloop

15.30 – 17.30 Start programma

17.30 – 18.30 Borrel en samen eten*

 

Meld je aan via deze link!

(Doe het snel, want het aantal plaatsen is beperkt. De toegang is gratis)

Philippe Delespaul is hoogleraar Zorginnovaties in de GGZ aan de Universiteit Maastricht en Mondriaan. Hij is mede initiatiefnemer van de Nieuwe GGZ beweging en o.a. betrokken bij Samenbeter. In het in januari 2020 verschenen GGZ-manifest pleit hij voor investering in een weerbare samenleving en publieke vormen van GGZ om veelvoorkomende klachten te kanaliseren.

 

Plan Mentale gezondheid raakt ons allemaal. We nemen je in vogelvlucht mee door nieuwe plan ‘Mentale gezondheid raakt ons allemaal’ dat we binnenkort willen agenderen voor de Gemeenteraad. In interactieve setting praten we erover door: Wat vind je ervan? Hoe kunnen we samen de mentale gezondheid en veerkracht van Amsterdammers bevorderen? Wat kan jij doen en bijdragen?

 

Over Heavy Mental Café

De Heavy Mental Cafés zijn een ontmoetingsplaats voor Amsterdammers die willen bouwen aan een Mentaal gezond Amsterdam. Tijdens het café delen we kennis, ontmoeten we elkaar en gaan we in gesprek.
Ieder Café staat een ander thema centraal, komt een gastspreker ons inspireren, staat een

Amsterdams initiatief in de spotlights wordt gezet en gaan we in dialoog. Echte en eerlijke verhalen staan centraal. Het café is ook dé gelegenheid om je netwerk uit te breiden en ervaringen uit te wisselen.

De deuren van de Pitskeuken staan voor iedereen open!

 

* Voor wie wil: vanaf 17.30 uur kan je mee-eten met de daghap* (van €12,50) van de Pitskeuken. Er is een vegetarische optie en een niet vegetarische optie. Let op: je kan alleen met PIN betalen. 

 

Date

01 - 30 Apr 2020
Expired!

Time

15:00 - 17:30

Location

Pitskeuken

Comments are closed.