*/ ?>

De Week van de mentale gezondheid 2023

Van maandag 22 – 28 mei 2023 vindt de Europese Week van de Mentale Gezondheid plaats. Ook in heel Nederland wordt dit georganiseerd. In Amsterdam neemt Thrive met een aantal jongerenwerk organisaties het voortouw. Dit jaar zullen we specifiek voor jongeren activiteiten organiseren. Recente onderzoekscijfers laten namelijk zien dat dat het aantal jongeren met mentale klachten nog steeds groot is. Extra aandacht hiervoor blijft dus belangrijk. Samen met onze samenwerkingspartners in de stad zetten we in op preventie.

 

Vorig jaar

Afgelopen jaar vond de Week van de Mentale Gezondheid plaats in oktober. Onder het thema Samen020 vonden er 29 verschillende activiteiten plaats in de hele stad met als doel mentale gezondheid op de kaart te zetten bij alle Amsterdammers.

 

Aanmelden

Het thema voor 2023 en het programma worden binnenkort bekendgemaakt!

Er zal een brede Amsterdamse campagne gaan lopen, zowel offline als online. Wil je dat jouw activiteit op de agenda komt? En organiseer je activiteiten die de mentale gezondheid van jongeren verbetert? En wil je meer bekendheid eraan geven? Of wil je meedenken met de invulling van de week? Vul dan het formulier in.

Of wil je in contact komen met ons? Mail dan met thriveamsterdam@ggd.amsterdam.nl

 

 

Date

22 - 28 May 2023
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.