*/ ?>

Community care starts with self care

Wil jij meer weten over hoe je écht goed voor jezelf zorgt, en tegelijkertijd iets kan betekenen voor iemand anders? Kom dan naar de workshop ‘Community care starts with self-care’ en laat je inspireren!

 

Het zorgen voor een ander begint bij jezelf. Als je lekker in je vel zit presteer je beter, kan je beter nadenken en kan je iets betekenen voor een ander! Ook het zorgen voor een ander geeft je een goed gevoel. Hoe denk je bijvoorbeeld aan je mentale gezondheid tijdens stressvolle periodes? Hoe denk je aan jezelf zonder anderen teleur te stellen en is het egoïstisch om jezelf op 1 te zetten?

 

Verschillende sprekers delen hun ervaring. Militair Robin Imthorn vertelt over hoe je om kan gaan met stress in uitdagende periodes. Hij heeft te maken gehad met mentale uitdagingen in deze tijd. Met zijn ervaring heeft hij de beweging Five Five Out opgezet met als doel om mentale gezondheid bespreekbaarder te maken. Daarnaast praat een professionele yoga-instructeur je bij over hoe je aan jezelf denkt, welke ontspanning daarbij kan passen en welke invloed dit op je mentale gezondheid heeft. Best lekker om te weten toch?

 

Datum: 13 oktober

Tijd: 19:00-21:00 (inloop vanaf 18:30)

Organisatoren: Comfy Community, New Metropolis Nieuw-West, Thrive Amsterdam

Aanmelden: via New Metropolis Nieuw-West

 

Date

13 Oct 2022
Expired!

Time

19:00 - 21:00

More Info

Meer info

Location

New Metropolis Nieuw-West
Burgemeester Rendorpstraat 1
Website
https://newmetropolis.amsterdam/
Meer info

Comments are closed.