Maak kennis met Lichthuis West

Een praatje of een hulpvraag? Samen met Het Lichthuis gaat Thrive Amsterdam Mentaal Gezond in gesprek over wat het betekent om iets te doen voor een ander en wat het betekent als iemand iets doet voor jou. Dit doen we samen met bezoekers, begeleider en vrijwilligers van Het Lichthuis Amsterdam West. Andere belangstellenden zijn, na aanmelding, van harte welkom!

 

Het Lichthuis Amsterdam is er voor kwetsbare Amsterdammers. Je kunt kwetsbaar zijn door een psychiatrische achtergrond, door omstandigheden of misschien door allebei. Problemen kunnen je boven het hoofd groeien en dat kan je kwetsbaar maken voor een crisis. Een crisis kan voor iedereen anders zijn. Het kan een terugval in verslaving zijn, jezelf isoleren of een opname in een kliniek.

 

Heb jij soms last van spanning en/of angst? En heb je het gevoel dat je er alleen niet meer uitkomt? Wij zijn er om je te ondersteunen tijdens een lastige periode. Gezamenlijk willen we voorkomen dat je in een crisis terecht komt. Misschien heb je geen netwerk wat je kunt of wilt raadplegen als crisis dreigt? Juist in zo’n situatie kan een bezoek aan Het Lichthuis  Amsterdam je misschien helpen: je staat er op lastige momenten dan niet alleen voor.

 

Aanmelden: stuur mail naar info@lichthuisamsterdam.nl

 

Date

16 Oct 2022

Time

17:00 - 18:30

Location

Het Lichthuis West
Witte de withplein 5
Website
https://www.lichthuisamsterdam.nl/

Comments are closed.