*/ ?>

Online campagne en webinars

Het is een bijzondere tijd. En dat doet wat met mensen. Met Amsterdammers. Daarom is het belangrijker dan ooit om bewust bezig te zijn met je mentale gezondheid en met die van anderen. Online zijn er voor Amsterdammers allerlei tools, trainingen, telefoonlijnen, coaches gratis beschikbaar.
Deze willen we komende periode extra onder de aandacht brengen. Wat kan je nu al doen? Waar kan je terecht? Voor jezelf of voor anderen?

 

Campagne

Daarom zijn we gestart met voorbereidingen voor een korte online campagne die eind juni start. We willen jonge Amsterdammers bereiken en hen attent maken op tijd voor zichzelf (of anderen) te zorgen als het gaat om hun mentale gezondheid. En gelukkig is er heel veel (gratis) aanbod om hen een steuntje in de rug te bieden in deze tijd.

De website van Thrive wordt ook aangepakt. We maken extra pagina’s waarop het aanbod overzichtelijk te zien is; verdeeld in thema’s.

 

Webinars
In juni organiseert Thrive drie webinars over mentale gezondheid. Dat doen we in samenwerking met allerlei Amsterdammers, diverse organisaties én met Pakhuis De Zwijger. Binnenkort meer!