*/ ?>

Breng je stem uit !

Marjolein Martens, programmamanager van Thrive Amsterdam Mentaal Gezond, is genomineerd voor de SIGRA samenwerkingsaward.

Deborah Lauria (directeur Cliëntenbelang en lid van de kerngroep van Thrive) over Marjolein: “Het is uniek wat ze heeft gedaan. Ze heeft van wetenschappers tot cliënten, van GGZ instellingen tot GGD en vele anderen, partijen bij elkaar gebracht en de samenwerking versterkt. Daarmee zijn hele mooie resultaten bereikt.”

 

Via deze link   kun je stemmen én een filmpje bekijken waarin Marjolein en andere genomineerden aan het woord komen. Naast Marjolein zijn er nog drie andere goede kandidaten. Op 23 en 24 november kun je je stem uitbrengen. Dus doe het snel. 25 november wordt de award uitgereikt. Je stem op Marjolein wordt natuurlijk van harte aanbevolen!

 

Team Thrive: “We zijn heel trots op Marjolein en werken allemaal met veel plezier aan goede samenwerking met Amsterdammers en partijen in de stad. We hebben elkaar hard nodig om te werken aan het bevorderen van veerkracht en mentale gezondheid. Daar blijven we ons, samen met jullie allemaal, enthousiast voor inzetten. De nominatie van Marjolein is een grote opsteker voor haar en voor ons allemaal!”