*/ ?>

Bijeenkomst LHBTQIA+ & mentale gezondheid 21 november

Een op de drie Amsterdammers…
Eén op de drie Amsterdammers heeft in zijn of haar omgeving te maken met mentale klachten, van licht tot ernstig. Voor LHBTQIA+ Amsterdammers liggen die cijfers hoger.

 

Versterken van de mentale gezondheid en veerkracht van LHBTQIA+ Amsterdammers, hoe doen we dat?

 

Bijeenkomst op maandag 21 november om 19:30 uur
GGD Amsterdam is gedreven om signalen op te halen. Er is al veel uit statistieken bekend, maar wat speelt er nu echt in Amsterdam?

Welke sociale structuren en uitdagingen kom jij tegen? Wat is ervoor nodig om als LHBTQIA+ Amsterdammer mentaal gezond te zijn en te blijven? En hoe ziet de ondersteuning er idealiter uit?

 

Nothing about us without us

 

Iedereen van de Amsterdamse LHBTQIA+ community is uitgenodigd voor deze bijeenkomst, of je je nu identificeert met één letter van het acroniem, meer dan één, of niet zeker weet hoe je je identificeert.

 

Wil jij:

●        Meepraten over de dagelijkse uitdagingen die LHBTQIA+ Amsterdammers ervaren?

●        Meedenken over wat er nodig is om LHBTQIA+ Amsterdammers mentaal zo veerkrachtig mogelijk te houden?

●        Helpen voorkomen dat dagelijkse uitdagingen leiden tot mentale klachten in de community?

 

Jouw (ervarings-)kennis doet ertoe. In een open sfeer en een veilige omgeving. In een interactieve bijeenkomst met een divers panel, waar je ook anoniem je mening kan geven over de verschillende onderwerpen.

 

Ben jij erbij?

Meer informatie over hoe de avond eruit zal zien volgt. Meld je snel aan door een mail te sturen naar ghislaine@dander.nl. Dander is het expertisebureau diversiteit dat deze bijeenkomst in opdracht van Thrive/GGD Amsterdam organiseert.