*/ ?>

10.000 geluksmomentjes vullen Nieuw-West

De gezondheidsambassadeurs uit Nieuw-West maken zich zorgen over de mentale gezondheid van bewoners van Nieuw-West. Veel mensen in Nieuw-West worstelen met psychische klachten, eenzaamheid of stress. Daarom start in juni een grote campagne vanuit de Gezondheidsambassade: 10.000 geluksmomentjes.

 

Kleine momenten van geluk zorgen ervoor dat we de positieve momenten in de dag opzoeken en opmerken. Geluksmomentjes kunnen we delen om zo niet alleen ons eigen mentale welzijn te verhogen, maar ook die van onze omgeving. In juni helpen we elkaar in Nieuw-West een handje om een moment van geluk te ervaren. Onderdeel van deze campagne zijn fysieke en online acties.

 

Meedoen aan het bootcampclubje om de hoek, de eerste hap van je zelfgekookte maaltijd, een opgeruimd bureau, je inzetten voor je buurt, een rondje Sloterplas… Er zijn een hoop Geluksmomentjes die soms onbedoeld aan ons voorbij gaan. Gedurende de maand juni maken we in verschillende rubrieken iedere dag zichtbaar wat Nieuw-West allemaal te bieden heeft. Je komt bij je lokale supermarkt een poster tegen, of ontvangt een kaartje met een mooie gelukswens van je buurkinderen. Bij het buurthuis staat op je theezakje een vraag die je laat stilstaan bij geluk, of misschien ga je in gesprek met een vraag uit één van doosjes gespreksstarters. Kortom, geluksmomentjes zijn overal!

 

Volg de campagne via hun Facebookpagina en de website van de Gezondheidsambassade Nieuw-West.

 

Geïnspireerd geraakt en wil je graag iets betekenen? Neem contact op met Karin (karin@eigenwijks.nl / 06 – 33319686).